2/28/2008

LA GIRONA OPTIMISTA (5). Un cafè amb la consellera de treball!Aquesta mateix tarda, l’agrupació del PSC de Girona (gràcies a la coordinació i treball de la Glòria Plana) ha organitzat un acte amb la Mar Serna, Consellera de Treball de la Generalitat. L’acte ha estat tot un èxit, i hi ha participat un centenar de
persones, tant dels àmbits econòmics, socials i polítics.

En la presentació, l'Àlex Sáez ha exposat que el creixement econòmic de la societat espanyola és una realitat “que els socialistes hem combinat amb un increment de les polítiques socials i de la protecció a més capes de la societat” i ha alertat que una hipotètica victòria del PP “posaria en perill aquesta feliç combinació”. Segons Sáez, l´equip econòmic dels populars “no té cap mena de solvència contrastada”.

Per la seva banda, la Consellera de Treball, Mar Serna, ha exposat que el 9-M els catalans “ens juguem molt, i especialment, en els temes d´autogovern”. Ha afirmat que “no hem d´oblidar que el PP no vol l´Estatut, i per això l´ha recorregut al Tribunal Constitucional”. És per això que una segona victòria de Rodríguez Zapatero permetrà un desplegament continuat de l´Estatut. “Serem els garants de més autogovern i de més eines per desenvolupar-nos com a país”, ha dit la Consellera Serna.A la imatge som en Josep Maria Jofre, la Pepa Celaya, l'Àlex Sáez, la Mar Serna, la Glòria Plana, jo mateix i la Núria Arnay. A l'acte també hi ha assistit la Gemma Martínez, el Roger Casero, la Meli Barbero, l'Ignasi Thió, la Lluïsa Faxedas, en Salvador Vilagran i la Pia Bosch, així com altres membres de l'Agrupació de Girona.

2/26/2008

LA GIRONA OPTIMISTA (4). VILA-ROJA OPTIMISTA!

Aquesta tarda, des de les 17:00h, hem estat treballant per fer arribar als ciutadans del barri de Vila-roja les propostes de progrés de José Luís Rodríguez Zapatero. En primer lloc, hem estat a la sortida dels nens de l’escola de Vila-roja. Allà, amb l’Albert i en Marc (amics de la Joventut Socialista de l’Agrupació de Girona) hem repartit material informatiu (balanç de la legislatura que ara acaba i propostes socialistes pel futur) als pares, mentre que als nens els hi hem donat els típics caramels i globus del PSC. Des d’aquí, vull agrair sincerament la col·laboració dels dos companys de la JSC citats anteriorment.


En la primera imatge, jo i en Marc parlem amb dos veïns del barri de Vila-roja. En la segona fotografia, en Marc i jo mateix expliquem propostes als pares dels nens.
Més tard, hem visitat la llar d’avis i el centre cívic de Vila-roja, i allà, conjuntament amb l’Àlex Sáez, hem demanat el vot a la gent gran del barri.


En les imatges, jo i l’Àlex Sáez expliquem les propostes i demanem el vot.
Posteriorment, conjuntament amb l’Àlex, hem fet porta a porta per el barri de Vila-roja on hem pogut intercanviar punts de vista amb els seus habitants. En tot cas, cal destacar la predisposició i simpatia de la gent del barri de Vila-roja envers el socialisme, ja que tothom ens ha atès francament bé.
Finalment hem celebrat un acte a les 20:00h del vespre, amb l’intervenció de l’Anna Pagans, l’Àlex Sáez i en Lluís Maria de Puig. A sota, afegeixo una imatge i un vídeo amb una part del discurs de l’Anna.

2/23/2008

LA GIRONA OPTIMISTA (3). LA CAMPANYA A PEU DE CARRER!

La campanya continua, i avui pel matí amb la gent de l’agrupació de Girona ens em trobat a la plaça del Lleó i hem donat una volta al mercat explicant les propostes de José Luís Rodríguez Zapatero i hem repartit material socialista. Després hem fet ruta per la rambla i el mercadal.A la foto som la Iolanda Vilà (candidata al Senat), la Pia Bosch, la Gemma Martínez, la Marta Nadal i la seva filla, jo mateix i l’Àlex Sáez (candidat al Congrés). La Isabel Llauger i l’Àlex Hernandez també han vingut al mercat però no han sortit a la foto.2/22/2008

LA GIRONA OPTIMISTA (2). INICI DE CAMPANYA!


Ahir a la nit va començar la campanya, i el socialistes gironins ens varem reunir a l’auditori de Girona. Allà van parlar l’Anna Pagans, la Marina Geli, en Quim Nadal i la Montse Palma, els quals varen coincidir en destacar la importància de mobilitzar l’electorat gironí ja que les nostres comarques han de ser decisives per aturar l’ofensiva de la dreta més arcaica liderada per Rajoy. Cal que tothom vagi a votar perquè efectivament, el 9 de març ens juguem el respecte a l’estat de les autonomies, ens juguem la consolidació de l’estat del Benestar i la protecció social dels més desafavorits, ens juguem les ajudes per la vivenda, l’emancipació, l’augment de les beques, les ajudes als dependents i ens juguem la protecció dels drets de les dones, dels treballadors i dels immigrants que s’han assolit al llarg d’aquesta última legislatura.2/20/2008

LA GIRONA OPTIMISTA (1). GERMANS SÀBAT OPTIMISTA.

Encara no s’ha iniciat la campanya electoral però la maquinària de l’agrupació de Girona ja ha començat a treballar per tal que el 9 de març els resultats permetin la constitució d’un govern socialista i de progrés que torni a liderar reformes socials com les de la passada legislatura (Llei de la dependència, la Llei del Estatut del Treballador Autònom, l’augment del salari mínim interprofessional a 600 €, l’augment de les pensions mínimes, etc.).
Bona mostra d’això (del treball de l’agrupació) és l’èxit de l’acte públic que s’ha celebrat avui mateix a la llar d’avis del barri de Germans Sàbat de Girona. En ell han assistit una setantena de persones que han escoltat atentament les explicacions d’Àlex Sáez (candidat al Congrés per Girona) i de José Vicente Muñoz (candidat al Congrés per Barcelona), els quals han parlat de les polítiques socials (balanç legislatura 2004-2008 i noves propostes) del Govern de progrés de José Luís Rodríguez Zapatero. L’Àlex Sáez ha destacat les reformes legislatives com la Llei de la Dependència, la Llei contra la Violència de Gènere i la Llei de l’Estatut del Treballador Autònom, així com la promesa dels socialistes d’augmentar en 200 € les pensions mínimes en quatre anys.


A l’acte també hi ha intervingut Pepa Celaya (candidata al Senat), Josep Maria Jofre, Meli Barbero i Ponç Feliu, aquests tres últims, regidors a l’ajuntament de Girona, els quals han coincidit en valorar molt positivament els avenços en matèria social del govern de José Luís Rodríguez Zapatero.